Tillgänglighet

Lyssna på vår webbplats

Du som hellre lyssnar än läser, eller har läs- och skrivsvårigheter, kan få vår webbplats uppläst genom tjänsten Talande Webb Plus. Talande Webb är ett hjälpmedel som gör att webben talar. För att starta Talande Webb på den här webbplatsen klickar du på knappen till höger där det står Läs för mig!.

Läs mer om Talande Webb på Funkaportalen (länk öppnas i nytt fönster).

Ledsagare

Personal, ledsagare, personlig assistent och liknande betalar inte entré om personen/personerna de eskorterar köper biljett. Ni måste ändå boka biljett för att säkert få plats.

(OBS! Detta gäller Teater 23:s egna föreställningar. För information om gästspelande föreställningar, kontakta aktuell teater eller biljettåterförsäljare.)

Rullstolar

Scenerna på Teater 23 ligger i markplan. Till stora scenen, där dom allra flesta av våra föreställningar ges, är det lätt att komma in med rullstol, även dom större modellerna. Caféscenen har en något smalare entré och därför är det svårt att få in stora elektriska rullstolar. För att säkert få en bra rullstolsplats – kontakta oss innan du kommer så reserverar vi plats.

Hörslinga

Vår stora scen är utrustad med hörslinga. Ta kontakt med foajévärden innan föreställningen börjar och be den sätta igång hörslingan. Caféet har i nuläget ingen hörslinga.