Bild på föreställningens logga.

Söndagsteater för barn fem helger i rad!
Spelas på: Motettens Folkets Hus, Munkhättegatan 202 i Malmö.
Fri entré men alla måste ha en uthämtad biljett.

 


26 maj: Pudlar och pommes (5–9 år)

Spelas kl. 14:00. Cirka 45 minuter lång.
 

Bild på föreställningens logga.

Bild på föreställningens lanseringslogga.

 

 

Hundarna Ullis och Ludde älskar sin pool och sitt potatisland. Men efter att stenarna börjar falla från himlen kan de inte stanna kvar. De packar väskorna och färdas över det stormiga havet tills de kommer fram till en ny plats. En plats bebodd av pudlarna Michelle och Don!

Michelle tar med glädje emot hundarna och bjuder det nyanlända sällskapet på pommes frites. Men Don är inte lika glad över de nya besökarna. Istället börjar hans missnöje att växa och snart tycker han att det redan är nog med dogs.

Pija Lindenbaums kritikerrosade bilderbok blir nu stor dramatik på Teater 23:s scen. Pudlar och pommes är en föreställning fylld med humor, nyskrivna sånger samt alla tänkbara slags knasigheter. Men den rymmer också stora tankar om hemlängtan, misstänksamhet mot obekanta hundar och hur skillnaden mellan främlingar och nya vänner inte behöver vara så stor.

Föreställningen erbjuder syntolkning. För mer information mejla Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..