Övergripande information

Gratisbiljetter: Hämtas ut i förväg på Lindängenbiblioteket (Munkhättegatan 170) eller på Lindgården (Lindängsplan 4) i Malmö.

Spelplats: Lindgården (Lindängsplan 4) i Malmö.

Fika: Efter föreställningen bjuder vi på fika!

Frågor: Mejla Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.eller ring 040-30 32 23.

Med stöd av:

 

 


4 november: Pudlar och pommes (5–9 år)

Längd: cirka 45 minuter
 

Bild på föreställningens logga.

Bild på föreställningens lanseringslogga.

 

 

Hundarna Ullis och Ludde älskar sin pool och sitt potatisland. Men efter att stenarna börjar falla från himlen kan de inte stanna kvar. De packar väskorna och färdas över det stormiga havet tills de kommer fram till en ny plats. En plats bebodd av pudlarna Michelle och Don!

Michelle tar med glädje emot hundarna och bjuder det nyanlända sällskapet på pommes frites. Men Don är inte lika glad över de nya besökarna. Istället börjar hans missnöje att växa och snart tycker han att det redan är nog med dogs.

Pija Lindenbaums kritikerrosade bilderbok blir nu stor dramatik på Teater 23:s scen. Pudlar och pommes är en föreställning fylld med humor, nyskrivna sånger samt alla tänkbara slags knasigheter. Men den rymmer också stora tankar om hemlängtan, misstänksamhet mot obekanta hundar och hur skillnaden mellan främlingar och nya vänner inte behöver vara så stor.

Föreställningen erbjuder syntolkning. För mer information mejla Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..